Saer 1 jaar

Tja wat vliegt de tijd dan ineens. Saer is alweer een jaar bij ons. Helaas niet meer samen met Beau, die hebben we in april 2017 moeten laten inslapen. Het ging echt niet meer, ze was op het laatst benauwd en kon nog maar kleine stukjes met moeite lopen. Saer is nu alleen en dat bevalt haar prima, alle aandacht is nu voor haar!

Wat is Saer al gegroeid, ze blijft maar even heel klein en groeit als kool. Ze wordt al echt een hond! We hebben de afgelopen weken niet zo veel geblogt, omdat we wilden genieten en kijken hoe Saer zich zou ontwikkelen. Saer is gek op het bos, daar loopt ze te snuffelen in alle paadjes. Als ze moet plassen/poepen gaat ze netjes het pad af en doet alles in de bladeren. We gaan minimaal 3x per week lekker naar het bos. Het strand vindt ze iets minder leuk, daar zijn blijkbaar niet zoveel verschillende geuren als in het bos.

Inmiddels hebben we ons aangemeld voor de cursus zweetwerk bij ‘Honden op het Spoor‘. Bij Honden op het Spoor maakt het niet zoveel uit of ze nog geen 2 jaar zijn, ze moeten alleen wel de basiscommando’s kennen.

We blijven bloggen over deze cursus en hoe het verder gaat met Saer.