Labradorfever

We liepen al een tijd met de gedachten om een 2e hond bij onze Beau te nemen, maar dat is er toch nog niet van gekomen ivm studie, werk etc. Nu we beiden veel meer tijd hebben, moet het er toch van komen. En uiteraard weer een labrador, want we hebben beiden de Labrador fever!

Omdat we niet over 1 nacht ijs wilden gaan, hebben we tijdens de Clubmatch in september van de labradorvereniging rondgevraagd hoe mensen daar denken over een pup nemen bij een oudere hond. Beau is immers al 13!

De antwoorden waren eigenlijk eenduidig: het is juist goed om dit te doen want de oudere hond kan de pup opvoeden, ze kunnen beiden niet ver wandelen en moeten beiden veel slapen.

Op de clubmatch ontmoetten wij Tamara Zoetebier, zij stond met haar kraampje labradorspullen en gaf ons ook het advies dat er best een pup bij kan, de oudere hond kan hier ook weer meer energie van krijgen en opbloeien. Ze gaf haar visitekaartje en zei dat ze binnenkort van 2 van haar honden een nestje pups zou krijgen.

Een aantal dagen later hebben we Tamara een mail gestuurd of zij nog pups beschikbaar had. We wilden graag op de wachtlijst. Tamara wilde eerst echt kennismaken met ons voordat ze een toezegging deed en zo geschiedde.